Spring Patio x Alakaupunki (May 14)

(Suomeksi alla)

Pommit tippuu. Spring to life with our signature ES-presso bomb on Saturday May 14 on our Spring Patio at Lymy (Pengerkatu 6, Helsinki) from noon to 4pm. Seating indoors and outdoors, with option to takeaway. MobilePay or exact change preferred.

This event is part of the first Alakaupunki Festival. Alakaupunki celebrates participatory and visionary urban culture by bringing independent culture and art spaces from around Helsinki together on the same festival map. Read more and get to know the other spaces and other program of the festival weekend: www.alakaupunki.com

🌱

Pommit tippuu. Ponnista maasta uuteen kasvukauteen paikallisen erikoisuutemme ES-presso pommin voimalla lauantaina 14. toukokuuta klo 12-16 Lymyn (Pengerkatu 6) Kevätpatiolla. Istumapaikkoja sisällä ja ulkona ja takeaway-mahdollisuus. Varauduthan MobilePaylla tai tasarahalla.

Tapahtuma on osa ensimmäistä kertaa järjestettävää Alakaupunki-festivaalia. Alakaupunki kokoaa ympäri Helsinkiä sijaitsevat itsenäiset kulttuuri- ja taidetilat yhteiselle festivaalikartalle juhlistaakseen osallistavaa ja näkemyksellistä kaupunkikulttuuria. Lue lisää ja tutustu muihin tiloihin sekä viikonlopun muuhun ohjelmaan: www.alakaupunki.com